Megbízható munkaadók a tavaszi HVG állásbörzén

Március 6-án indul a HVG tavaszi állásbörzéje, ahol idén is rengeteg  vállalat kínál munkahelyet a németül jól beszélő álláskeresőknek. Cikkünkben azokat a kiállítókat  gyűjtöttünk össze neked, amelyek minősített „Megbízható munkaadó” címmel rendelkeznek. Ha szeretnél olyan cégnél dolgozni, amely kiemelt figyelmet fordít az versenyképes, ugyanakkor emberközpontú munkahely kialakítására, és középpontba helyezi a munkavállalók igényeit, akkor érdemes végigolvasnod cikkünket.

Megbízható munkaadók a börzén

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 2017 óta ítéli oda a „Megbízható munkaadó” (Verlässlicher Arbeitgeber) címet olyan vállalatok számára, amelyek példaértékűen gondoskodnak alkalmazottaik munka- és életkörülményeiről. A cím elnyeréséhez a vállalatoknak hét, humánerőforrás-gazdálkodással kapcsolatos területen kell megfelelniük:

  1. Javadalmazás: A vállalat a piaci viszonyoknak megfelelő, méltányos javadalmazási rendszerre törekszik.
  2.  Szociális-jóléti juttatások: A vállalat olyan csomagot kínál, amely figyelembe veszi valamennyi munkavállalói csoport szükségleteit.
  3. Egészség és munkakörülmények: A vállalat biztosítja az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeit. Hozzájárul a stressz csökkentéséhez a munka és a szabadidő harmonizálását segítő lehetőségek felkínálásával.
  4. Képzés és továbbképzés: A vállalat együttműködik külső intézményekkel, a munkatársak számára tudatosan felépített rendszerben biztosítja a képzést és a fejlesztést.
  5. Fejlődési lehetőségek: A vállalat lehetővé teszi a fejlődést és a szakmai előrejutást. A vezetők kiválasztása, fejlesztése tudatosan és tervezetten zajlik.
  6. Tájékoztatás: A munkáltató rendszeresen tájékoztatja a munkatársakat és rendszeres párbeszédet folytat a munkavállalókkal illetve képviselőikkel.
  7. Új kollégák beillesztése: Az új kollégák beillesztése tervszerűen zajlik.

2017-ben 23, míg 2018-ban további 19 vállalat kapta meg a „Megbízható munkaadó” címet 2 évre. Közülük az alábbi vállalatok keres munkatársakat a 2019-es tavaszi HVG állásbörzén:

ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Te hol vásárolsz be? Lehet, hogy hamarosan ugyanott, ahol dolgozni fogsz… Az ALDI ugyanis rengeteg különböző területre keres új munkaerőt. Ha szeretnél nagyvállalati környezetben tapasztalatot szerezni, emellett elhivatott, kreatív és proaktív vagy, akkor jelentkezz a Aldihoz, ahol a beszállítókkal, áruházakkal való kapcsolattartáson kívül még számos más izgalmas feladat vár Rád!

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/316–aldi-magyarorszag-elelmiszer-bt


Bosch csoport

Neked is a mosógépek és a hűtők jutnak eszedbe a Boschról? Pedig a vállalat már nem csak háztartási gépek gyártásában jeleskedik… Csatlakozz te is a Bosch csoporthoz és légy részese az innovatív fejlesztéseknek mobilitás, fogyasztói cikkek, az ipari technológiák az energetika vagy az építéstechnológia területén. Rendszermérnök, minőségügyi mérnök, fejlesztőmérnök, senior logistic expert állások és több izgalmas gyakornoki lehetőség vár a Bosch magyarországi telephelyein.

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/80–bosch-csoport


dm Kft.

Egy bolt, ahol minden higiéniás terméket megtalálsz egy helyen, kiegészítve a bolt sajátmárkás termékeivel, legyen ez akár tisztítószer, akár csoki vagy épp bébiétel – ez a dm. A német cég Magyarországon is a legjobb német minőséget nyújtja, és igyekszik munkavállalóinak is olyan környezetet teremteni, ahol szívesen dolgoznak. Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2017-ben harmadszor is őket választották a legvonzóbb munkaadónak kiskereskedelmi kategóriában, és hogy a cég munkatársainak jó része (1432 munkavállaló) több mint öt éve dolgozik a cégnél. Állást jelenleg logisztikai ügyintéző, üzletberendezés tervező és kategóriafelelős pozíciókra, gyakornokokat pedig könyvelés, beszerzés, IT és PR területen keres.

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/582–dm-kft


CLAAS Hungaria Kft.

A családi tulajdonú CLAAS Csoport a világ vezető mezőgazdasági gépgyártó vállalatainak egyikeként, 110 éve foglalkozik mezőgazdasági technológiák fejlesztésével és magas színvonalú gépgyártással. A CLAAS Hungária Kft.  törökszentmiklósi központjában közel 900 kolléga dolgozik együtt és jelenleg is számtalan nyitott pozíciójuk van, elsősorban mérnöki végzettséggel rendelkezőknek.

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/58–claas-hungaria-kft


Continental Automotive Hungary Kft.

Contnental cégcsoport a világ vezető autóipari beszállítói közt foglal helyet, jelenleg körülbelül 238 000 alkalmazottat foglalkoztat a vilaág 61 országában. Magyarországon 7 városban működnek egységei, köztük Budapesten és Veszprémben is. A börzén számtalan nyitott pozícióra keresnek kollégát gyakornoki és asszisztensi pozícióktól egészen a felsővezetői logisztikai és mérnöki állásokig. Látogasd meg a standjukat és fedezd fel, hogy alakíthatnád saját ötleteiddel az autóipar jövőjét!

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/29–continental-automotive-hungary-kft


Festo – AM Kft.

A németországi központú Festo világszerte élen jár az ipari automatizálás terén. Budapesti telephelyükön pneumatikus eszközök és rendszerek gyártásával foglalkoznak, termékpalettájuk magába foglal például levegőelőkészítő-rendszereket, vákuumfúvókákat, munkahengereket, szelepeket. A börzén elsősorban IT, projektmenedzsment és mérnöki területre keresnek kollégákat, de gyakornoki pozíciókat is hirdetnek.

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/764–festo-am-kft


Infineon Technologies Cegléd Kft. 

Az Infineon Technologies vállalatcsoport az ipari alkalmazású félvezetők fejlesztésében és gyártásában több területen piacvezető szerepet tölt be. A ceglédi, ún. “backend” telephelyre elsősorban beszerzési, projektmenedzseri és mérnöki területekre várják új kollégák jelentkezését. Az Infineon biztos munkahely, amit a töretlen fejlődés, az innovációs erő, az ötletek támogatása és bevezetése, a részlegeken és országokon átívelő szoros együttműködés jellemez.

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/224–infineon-technologies-cegled-kft


Praktiker Kft.

A Praktiker csapata 20 áruházzal, több mint 1400 kollégával jelentős szerepet tölt be Magyarországon a kereskedelmi szektorban. Stabil és megbízható vállalat, ahol minden kolléga egy nagy család tagja. A börzén többe között pénzügyi, marketinges és üzletvezetői pozícióra is keresnek munkatársakat.

Az elérhető pozíciókról bővebben:  https://hvgallasborze.hu/microsite/876–praktiker-kft


SAP Hungary Kft.

Az SAP a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvereket fejlesztő cége. Világszerte több mint 130 országban értékesíti szoftvereit és felhőalapú megoldásait. A kutatás-fejlesztés 17 országban történik, ezek közül az egyik a magyarországi fejlesztőközpont, ahol közel 1200 munkatárs dolgozik. A börzén elsősorban az alábbi területeken keresnek munkatársakat: szoftverfejlesztés, terméktámogatás, felhőszolgáltatások üzemeltetés, szoftverértékesítés és tanácsadás.

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/202–sap-hungary-kft


Zollner Kft.

A Zollner vállalatcsoport az elektronikai ipar vezető nemzetközi nagyvállalatainak partnereként, a komplex termékek fejlesztésében és gyártásában mechatronikai rendszerszolgáltatóként kiemelt pozíciót tölt be. A világ top 15 EMS (Electronic Manufacturing Services) szolgáltatója között tartják számon és világszerte 18 telephelyen működik: Németországtól, Tunézián át egészen Kínáig. Magyarországon jelenleg két központjukba, Vácra és Szügyre keresnek munkatársakat.

Az elérhető pozíciókról bővebben: https://hvgallasborze.hu/microsite/234–zollner-elektronik-gyarto-es-szolgaltato-kft


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s