A kampányról

04A Deutsch.Karriere.Erfolg. kampány célja, hogy bemutassa miért is érdemes németül tanulni és hogyan építhet valaki sikeres karriert a némettudását kamatoztatva Magyarországon. Éppen ezért Facebook oldalunkon szeretnénk minden olyan információt és lehetőséget megosztani veled, amely hozzájárulhat a te személyes sikeredhez, legyen szó német nyelvvizsgáról, német nyelvű diplomáról, vagy állásról egy német/svájci/osztrák cégnél!

Deutsch. rovatunkban hétről hétre hasznos tippeket és információkat kaphatsz némettudásod fejlesztéséhez. Tájékoztatunk az aktuálisan induló német nyelvtanfolyamokról, valamint a különböző nyelvvizsga lehetőségekről. Itt értesülhetsz olyan szabadidős programokról, kulturális- és információs rendezvényekről is, ahol a német tanulásé és gyakorlásé a főszerep.

Karriere. rovatunkban folyamatosan közöljük magyarországi székhellyel rendelkező német, osztrák és svájci partnerszervezeteink aktuális képzéseit, ösztöndíjait, valamint gyakornoki- és álláslehetőségeit.

Erfolg. rovatunkban hétről-hétre olyan szakembereket mutatunk be, akik némettudásukat, illetve korábbi németországi tapasztalataikat kamatoztatva építettek sikeres karriert Magyarországon.

A kampány támogatói:

logok

Hírdetés